Zoeken naar zachtjes pijpen

Uw zoekactie voor zachtjes pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoek pijpsletje
Zoek een onderdanige gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen pijpen en slikken...liefst regio Leuven..174-89-50..18_5  

zoek pijpsletje
Patje- 61 jaar Limburg - Bilzen
Bi man zoekt man voor leuke momenten
Ben bi man 1.87 85kg verzorgd hygiënisch en discreet intiem geschoren wie wil me komen pijpen en men maagdelijk kontje komen neuken?  

Bi man zoekt man voor leuke momenten
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
zoek oudere dominante man die kan ontvangen voor geregelde afspraakjes
Ik had een vaste oudere dominante man die me geregeld ontving om me aan zijn lusten te onderwerpen maar die is verhuisd naar het buitenland. Ik zoek nu iemand om hem te vervangen. lees goed en reageer enkel indien u aan het profiel voldoet. U bent een oudere dominante en potente man die ervan houdt gehoorzaamd te worden. U denkt enkel aan uw genot en bent gewoon gediend te worden. Binnen de wederzijds afgesproken grenzen moet ik u gehoorzamen. Dat kan inhouden: keuring van mijn naakte lichaam, billenkoek, pijpen op bevel, indien u dat wenst mijn kontje laten gebruiken, uw zaad ontvangen waar u het wenst. Graag word ik uitgenodigd op een auditie bij u in de buurt om mijn onderdanigheid en gewilligheid te tonen. Bij een klik kom ik graag op regelmatige basis om u van uw zaad te verlossen. Reageer aub met een duidelijke omschrijving van uw stats en wensen en ik kom discreet naar u toe. Dit kan ons geile geheimpje worden.  

zoek oudere dominante man die kan ontvangen voor geregelde afspraakjes
Daddy 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie heeft zin om lul te pijpen
Men ballen moeten nog eens leeggeschoten worden.wie heeft er zin  

Wie heeft zin om lul te pijpen
gisteren
biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
gisteren
Lekkere paal 39 jaar Antwerpen - Merksem
Zaaddump
Waar kan ik men lekker zaad komen dumpen deze ochtend? Samen rukken/pijpen. Of andere geil voorstel? Ben jong sportief en geil. 189/85/17cm onbehaard. Jij ook?  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
deze middag ontvang ik........slank en geschoren zonder borsthaar
ik ben een biman van 63 en ontvang je deze middag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

deze middag ontvang ik........slank en geschoren zonder borsthaar
gisteren
bman 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
top gezocht
Hallo. Ik ben vandaag vrij! Ik ben een normaal gebouwde bi-man 1m84, geen baard/snor/bril en rook niet. Verder ben ik netjes verzorgd en super discreet. Geen snelle wip en als het klikt op regelmatige basis. Veel kan, zelf ben ik bot maar versa kan, alles veilig gezond zonder soa’s, hygiënisch. Ik ben goed voorzien, echt gemeten 17cm. Ik zoek een top of versa die me langdurig kan nemen. jij bent normaal gebouwd en goed voorzien. Samen in een intiem verlichte kamer zonder veel woorden geil worden bij kijken porno, elkaar rukken en pijpen, me langdurig nemen. Eventueel neem ik jou ook. (condooms en glijmiddel heb ik). Ik kan ontvangen, eventueel elders in gent kan mits op fiets afstand. Trio kan ook. Zin? En: foto-jagers en fakers: ga elders aub.  
Bi 100% 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik zlu graag eikel wielen zuigen en lul melken zin in zaad
Bi top slank 50j m60 mooi pik 16.5 zeer proper Rukken pijpen eikel zuigen je ballen likken en zuigen ik neuk ook als dat wil Ik ontvang bij mij thuis of verplaatst mij in de omgeving  

Ik zlu graag eikel wielen zuigen en lul melken  zin in zaad
gisteren
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En vandaag woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10